4STARGRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 4stargrill. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 21:38 Eten was slecht . Karbonade en spare ribs was niet te vreten
15 jun 2024 om 19:46 Ik vond het lekker alleen beetje weinig saus vond ik zelf maar smaakte goed
12 jun 2024 om 19:52 Alles was lekker!
11 jun 2024 om 22:07 Ik had extra moeten betalen voor plastic terwijl ik niet eens plastic iets heb gekrege… oh en de loempias waren verbrand en maar 3 stuks
9 jun 2024 om 21:05 er zat weinig vlees in, het was droog en het rook niet lekker
25 mei 2024 om 8:16 Heerlijk eten maar wel aan de prijs
28 apr 2024 om 13:11 De smaak was uitstekend maar de karbonade was niet mals, erg taai. Daardoor 2 sterren minder voor de kwaliteit
7 apr 2024 om 13:24 Eten was heerlijk goed gebakken/gegrild vlees/kip goede porties
30 mrt 2024 om 10:17 Best goed, ruim voldoende porties. Grill dingen smaken goed, spareribs en snacks iets minder maar goed genoeg
22 mrt 2024 om 23:28 Ik had pinda en rosadasaus bij mijn mixx grill besteld maar kreeg mayo pinda. De spare rib was ook een beetje droog. De karbonade en kip daarentegen waren subliem!
22 mrt 2024 om 17:20 De eten is eerlijk maar het duur even.
28 feb 2024 om 12:38 Was lekker en vlot